Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Parfumy do bielizne Santini

Voňavá bielizeň bez aviváže? Jedine s parfumami do bielizne Santini!

Vôňa bielizne je pre všetkých veľmi dôležitá. Či už ide o uteráky, košele, šaty alebo posteľné obliečky, vždy chcete, aby bielizeň krásne voňala. Lámete si hlavu, ako to docieliť? Moderná doba prináša skvelú alternatívu aviváže. Ide o parfumy do bielizne, ktoré vás naozaj dostanú!

 

Zabudnite na zastaranú aviváž

Predtým bolo zvykom do bielizne používať aviváž. Tá síce bielizeň prevoňala, ale nie vždy na dlhú dobu. Navyše mohlo pri jej používaní dochádzať k zaneseniu práčky a hromadeniu baktérií. A aby bielizeň bola voňavá, museli ste ju spotrebovať oveľa viac, čo bolo neekonomické. Koho by stále bavilo kupovať veľké balenia aviváže, ktorá vydrží naozaj chvíľu? Našťastie v dnešnej dobe existujú skvelé alternatívy v podobe vôní do bielizne. Predstavte si, že nakvapkáte len pár kvapiek a bielizeň vám bude naozaj krásne a dlho voňať. Dajte si ale pozor, aký parfém do bielizne kupujete. Niektoré sú zbytočne predražené, a navyše zo surovín neznámeho pôvodu. Vyberajte naozaj s rozmyslom. Nie vždy to, čo najčastejšie vidíte na internete v reklame, je tá najlepšia voľba. Dbajte na kvalitu za super cenu a skúste parfumy do bielizne Santini!

 

Intenzívna a dlhotrvajúca vôňa do bielizne z Francúzska

Aj keď sú naše parfumy do bielizne úplnou novinkou na trhu, musíme sa s nimi pochváliť. Sú to naozaj kvalitné a podarené výrobky. Pracovali sme na nich dlho a intenzívne a výsledok stojí za to. Naša firma si potrpí na kvalitu, takže ani pri tomto výrobku to nebude iné. Suroviny máme priamo z Francúzska, ktoré je jednotkou v oblasti vôní. Stačí teda naozaj pár kvapiek a vaša bielizeň bude intenzívne voňať. Parfumy do bielizne Santini prenikajú do hĺbky vlákien, takže vám zaručujú dlhotrvajúcu vôňu. Budete prekvapení, ako vám prevonia šatník aj bubon práčky. Predstavte si, že už nebudete musieť stále behať do obchodu pre aviváž a budete mať doma tento malý zázrak, ktorý vydrží až 50 praní.

 

Parfémy do bielizne Santini

A to nie sú všetky výhody našich parfumov. Pokiaľ si porovnáte ceny, tak zistíte, že naše parfémy do bielizne majú naozaj skvelú cenu. V ponuke máme dve vône a pri každej z nich dve veľkosti balenia. Menšie, na 10 praní, stojí 6,3€* a väčšie, na 50 praní, stojí 16€*. Vzhľadom k francúzskej kvalite je toto naozaj bezkonkurenčná cena, ktorú inde nenájdete. Navyše razíme heslo, že niekedy menej je viac, a preto sme v prvej fáze intenzívne pracovali len na dvoch druhoch vôní do bielizne, aby sme mohli zákazníkom priniesť požadovanú kvalitu. Prvá z vôní je Intense Bouquet, v ktorej nájdete kvetinové tóny s drevitým nádychom a druhým typom je parfém do bielizne Mystical Vibration. V ňom nájdete tóny levandule spolu s vôňou ambry a pižma.

Použitie parfumov do bielizne je veľmi jednoduché. Stačí použiť len 5 ml koncentrátu na 4 kg bielizne priamo do nádobky na aviváž. Zapnite bežný prací program a potom sa už môžete tešiť na krásnu vôňu, ktorá sa line z práčky. Naše parfémy do bielizne Santini je možné použiť aj do sušičky. Stačí naliať na čistú bavlnenú textíliu, ktorú vložíte k prádlu do sušičky. Tak čo, skúsite naše francúzske parfumy do bielizne Santini? Možno ich kúpiť u nás na eshope TU.

 

 

*cena sa odvíja od aktuálneho kurzu