Registrujte sa do vernostného programu SANTINI ešte dnes a získajte extra zľavu až 10% na vaše nákupy! 💙

Novinky s dotykom prírody

Doprajte si dokonalú starostlivosť a relax s prírodnými produktmi Santini! 

Máme tu leto, čas pohody, relaxovania a kúpania sa. V tomto ročnom období je pokožka viac vystavená slnečnému žiareniu a ďalším vplyvom, ako je chlór z bazéna alebo slaná voda. Môže teda dochádzať k jej nadmernému vysušovaniu. Pokiaľ je navyše vaša pokožka viac citlivá, mali by ste používať kvalitnú prírodnú kozmetiku po celý rok.


Ste spokojní so svojou doterajšou kozmetikou? 

Je jasné, že každej pokožke vyhovuje iné zloženie kozmetiky. Niekto má pokožku prirodzene vyživenú, niekto také šťastie nemá a celý život bojuje s tým, aby nebola vysušená. Hľadáte univerzálnu kozmetiku, ktorá by sa hodila do akéhokoľvek ročného obdobia? Potom zabudnite na bežné produkty z drogérie a siahnite skôr po našej prírodnej kozmetike. Tá je šetrná k akémukoľvek typu pokožky a obsahuje prírodné extrakty, ktoré blahodárne a intenzívnejšie pôsobia na zlepšenie kvality pokožky. Je dôležité sa zamyslieť nad starostlivosťou o pokožku už pri kúpeli. Výživu pokožky môžete podporiť už pri tejto bežnej dennej hygiene. Stačí si dopriať prírodnú soľ do kúpeľa, ktorý pokožku tela krásne zvláčni. Potom je vhodné použiť ďalšiu ošetrujúcu starostlivosť v podobe ošetrujúceho balzamu alebo peelingu.


Vyskúšajte hebký dotyk prírody 

Do našej ponuky sme zaradili prírodný rad, ktorý sa postará o vašu pokožku, ale aj o navodenie pohodovej atmosféry pri relaxovaní. Ponúkame úžasný zjemňujúci peeling s vôňou banánu a karamelu. Vaša pokožka bude krásne vyživená a hydratovaná a doprajete jej aj skvelú masáž. Pre väčší pôžitok z kúpeľa sme pre Vás pripravili úžasné soli do kúpeľa, a to hneď v troch vôňach. Vďaka nim vznikne dokonalý uvoľňujúci kúpeľ, ktorý dodá Vašej pokožke dôležité minerálne látky. Akonáhle dokončíte kúpeľ, určite oceníte náš telový medovkový balzam. Skrýva v sebe bambucké maslo, prírodné oleje, citronelu a medovku. Je skvelý pre suchú až veľmi citlivú pokožku. Dokonale pokožku vyživí. Tá je potom hebká pružná a vláčna. Tento dokonalý prírodný relax skvele doplní prírodné sviečky.

Doprajte si relaxovanie za sprievodu prírodných sviečok 

Dokážete si predstaviť relaxačný deň pre seba, kedy sa necháte rozmaznávať prírodnými produktmi? Je to jednoduché. Skúste naše prírodné produkty a urobte si v pohodlí domova hotové kúpele. Nielen že sa vďaka našim produktom ponoríte celým telom do úžasnej prírodnej starostlivosti, ale môžete celý dojem umocniť použitím prírodných sviečok. Máme ich v dvoch netradičných vôňach. Jedna z nich je Ostružina s kvapkou smotany a druhá je Pečená slivka. Verte, že váš relax začne už len privoňaním k týmto dvom úžasným vôňam. Sú ručne odlievané a vyrobené z včelieho vosku. Majú veľmi praktické balenie, ktoré môžete ďalej použiť. Sú tiež krásnym doplnkom do vášho domova, ktorý nádherne prevonia. A navyše sú na výrobu použité len české suroviny.

Nezabudli sme ani na štvornohých miláčikov 

Naši verní štvornohí miláčikovia si zaslúžia kvalitnú prírodnú starostlivosť. Najviac sú zaťažované ich labky, kedy napríklad v zime musia chodiť po posolených chodníkoch. Povrch vankúšikov na labkách potom môže byť narušený a dochádza k ich popraskaniu. Preto sme pre ich komfort pridali do ponuky aj ochranný regeneračný balzam na labky. Je zložený z bambuckého masla, arganového a avokádového oleja, včelieho vosku a medovky. Hodí sa na suché miesta, ktoré krásne vyživia. Ďalej ho možno celoročne použiť ako univerzálnu hojivú mastičku. Vytvára ochranný film, ktorý zabraňuje kontaktu s nečistotami v okolí. Užite si bez starostí mnoho nachodených kilometrov.

 

nakoupit SK